Confiança Europa 3G:

Perquè confiar en el Servei tècnic.

5 anys Reparant dispositius

Confiança des d’Europa 3G volem i lluitem cada dia per oferir un servei de confiança als nostres clients. La nostra meta teva satisfacció, la nostra recompensa que així sigui. Creiem que sempre cal oferir un servei qualificat, amb certa simpatia per crear un vincle de confiança amb el cliente.Cercanía humana, perquè ens recomanis per les coses ben fetes, a això en diem confiança.

La confiança sempre humana:

El nostre equip:

L’equip tècnic d’Europa 3G qualificat a el màxim sempre format en tecnologies, els oferiran un assessorament. Un servei tècnic adaptat a cada marca i model de telefonia, perquè creiem que cadascú ha de fer-se especialista d’una cosa. Dona-li una ullada aqui

La Nostra Botiga:

Servei tècnic multimarca.

L’equip de botiga està preparat i desitjant poder satisfer les necessitats de cadascun dels clients que visita les nostres instal·lacions. Tenim els millors accessoris de menor o major qualitat, perquè no dir-ho … Preparats per a qualsevol butxaca, i si vols alguna cosa demana-ho t’ho portem sense costos afegits.

Confiança:

Qualitat en els recanvis:

A Europa 3G tenim un protocol de qualitat i abans d’introduir un model nou a la nostra cartera de reparacions realitzem això:

  • Avaluem el model
  • Verifiquem el recanvi
  • Seleccionem els proveïdors amb recanvis totalment originals
  • Ja podem oferir als nostres clients la reparació.

Perquè ens agrada saber el que vam muntar amb seguretat, si no aconseguim una bona qualitat, simplement no ho oferim.

Servei porta a porta:

Servei a domicili.

Treballem amb MRW nº1 a Espanya de servei de recollida i lliurament de paqueteria. Et recollim el telèfon on ens diguis, a casa, a la feina, a casa d’algun familiar, i alhora et reservem la peça al taller per a tu, perquè no esperis més del necessari. Gràcies a la gran feina que realitza MRW i les eines que ens brinden sabem en tot moment on són els telèfons dels nostres clients, perquè tenir una informació fiable és primordial per a Europa 3G. I a part de tot això i no menys important MRW empresa solidària.

Serveis de pagaments segurs:

En les compres realitzades a la web d’Europa 3G utilitzem sistemes encriptats i segurs per als pagaments, obtenint un nivell de seguretat alt en totes les transaccions, sempre sense despeses ni comissions extres. Garantits en les plataformes de Servired i Paypal. Ara tenim més continguts sobre tecnologia, vine a visitar-nos a Profesionalesdelmovil.com

Confiança:

“La millo manera de saber si pots confiar és confiant”