¿Reparar mòbil mullat?

Aqui tenes les claus:

Com reparar mòbil mullat por aigua (dolça i salada)

¿Como reparar móvil mojado por agua? en 2019 Barcelona y Madrid

¿Saps Com Reparar un mòbil mullat?

Reparació de mòbils mullats a Europa 3G.

¿Com reparar mòbil mullat per aigua?

En aquest vídeo trobaràs tot el que necessites de Com Reparar un mòbil mullat?

Avui dia, els telèfons mòbils, estan molt ben segellats contra pols, i aigua segons indiquen els fabricantes.Estos certificats d’humitat i estanquitat ens garanteixen que si es mullen una mica no els passi nada.Pero en molts casos si el terminal es submergeix , és possible que haguem de anar a el servei tècnic  d’Europa 3G a Barcelona, os els Reparen.

Els telèfons mòbils evolucionen i tendeixen a buscar, encara que no sempre, una major durabilitat, facilitar la vida als seus respectius propietaris. Com el cas de la protecció contra pols i aigua, cada més instaurada però encara no normalitzada i que no busca altra cosa que prevenir aquests petits infarts que patim cada vegada que el mòbil cau a l’aigua, o quan alguna cosa es vessa sobre ell.En aquests casos d’accidents aquàtics hi ha tants consells per evitar-nos com per pal·liar-los un cop succeeixen, però no tots funcionen.

Entre els segons. Vegem quins mètodes funcionen i quins mètodes no a l’hora de salvar un mòbil d’una immersió perquè segueixi sent operatiu en el menor temps possible. Doncs provar mètodes que no serveixen pot acabar amb un bonic petjapapers, i amb nosaltres de camí a una botiga per comprar un reemplaçament.

Oblida la garantia

Perquè si hi ha alguna cosa que passa gairebé automàticament quan un mòbil mullat arriba a un servei tècnic és que es rebutja la reparació gratuïta. La garantia no cobreix els danys per aigua ni en els mòbils que suposadament són resistents a ella. Un cop el líquid elemental sobrepassa el segellat de el telèfon, a afluixar la cartera per a una reparació. O a comprar un mòbil nou que tractarem d’allunyar el màxim de l’agua.Además, un mòbil danyat per aigua és difícil d’ocultar. Ocorre que a l’interior dels telèfons mòbils hi ha un xivato, un mecanisme, que sol ser un adhesiu i que en el passat era una mena de pastilla de teixit, que canvia de color quan entra en contacte amb l’aigua. És així de senzill. Si l’adhesiu ha canviat de color et pots acomiadar de la reparació gratuïta. Anul·lació automàtica de la garantia.

Cap fabricant es farà càrrec d’una reparació a causa de l’aigua. És una excepció especificada en les garanties.

En aquest cas, el servei tècnic ens remetrà la notificació que la garantia s’anul·la, i possiblement un pressupost de reparació amb el qual no estarem molt d’acord. O potser si. Sigui com sigui, l’ideal és provar abans totes les solucions que estiguin al nostre abast per “reviure” el telèfon o evitar la seva mort. Doncs ja sabem cap a on condueix el camí de enviar-lo a reparar.Por cert, en el cas que tot arribi a fracassar, res com haver contractat una assegurança que cobreixi aquests contratemps. Hi ha opcions gairebé per a tots els gustos però donada la importància d’un telèfon mòbil en els nostres dies, un dispositiu que ja és molt més que un aparell per fer trucades, què millor que portar-protegit. I no ens referim a ficar-lo en una funda.

Com reparar mòbil mullat per aigua el 2020

El mètode de l’arròs

Funciona o què?

Independentment de certs acudits amb tints racistes que envolten a l’mètode de l’arròs, la realitat és que funciona sempre que la inundació interna de el mòbil no sigui massa severa, o que ho cacemos a temps. Perquè si hi ha dos enemics de el mòbil en el moment de la immersió, aquests són els curtcircuits i la corrosió. La primera es soluciona apagant el mòbil immediatament, la segona retirant l’aigua el més ràpidament possible i creuant els dits.

Per això en aquests casos és important distingir entre caigudes a l’aigua normal (l’aixeta, una font, un riu) i a l’aigua salada. Aquesta última és extremadament perniciosa per al futur del nostre telèfon mòbil ja que produeix corrosió de forma gairebé immediata. L’aigua salada, com l’aigua de mar, deteriora la joieria, esborra el tintat dels vestits de baix i, és clar, aniquila dispositius electrònics. Si el telèfon cau en aigua salada haurem de tornar a submergir-ho en aigua de l’aixeta per fer desaparèixer la sal. Després podrem continuar.

Com reparar mòbil mullat per aigua; L’arròs pot funcionar però la sorra per a gats és més efectiva. Millor sílice què cereals.

L’arròs absorbeix la humitat però no fa miracles. Per aplicar-lo correctament hem de desmuntar tot el desmuntable: carcasses del darrere, bateries i tot el que puguem retirar de el telèfon. Si podem descargolar la part interior de el mòbil, millor que millor. Llavors, i només llavors, enterrarem el telèfon en arròs i el deixarem actuar.

És un mètode lent, de vegades haurem de deixar-ho fins a dos dies, però pot funcionar si l’aigua no ha penetrat en massa cantidad.Este mètode funciona però no és infalible, és important que això quedi clar. Potser el telèfon torni a funcionar o potser no, en el primer cas serà gràcies a l’arròs, en el segon a causa d’una inundació que no es podia controlar. Sigui com sigui, passats aquests dos dies vam muntar totes les peces de el telèfon al seu lloc, el encenem i creuem els dits. Per cert, serveix l’arròs però millor civada, gel de sílice i fins i tot sorra de gat o de platja.

¿Com reparar mòbil mullat per aigua?

L’alcohol salvador

Un altre mètode que funciona amb prou efectivitat és el de l’alcohol salvador, l’alcohol que solem tenir a la farmaciola de casa o, en cas d’urgència, podem comprar en una farmàcia propera. Malgrat que pugui semblar absurd, submergir el mòbil pot salvar d’una immersió, i això és gràcies a l’alcohol de 70º, de 95º o a l’isopropílic, que trobem amb una puresa de fins al 99%.

L’alcohol, que s’evapora sense deixar rastre al telèfon, també es porta l’aigua amb si.

Segur que recordem haver netejat un circuit electrònic amb alcohol, o haver vist algú fent-ho. Això és perquè l’alcohol amb aquests nivells de puresa s’evapora sense deixar rastre de la seva presència. Però de camí fa una mica més, arrossega amb ell l’aigua amb la que entri en contacte.

Així que si vols esborrar ràpidament l’aigua de circuit electrònic, l’alcohol “pur” és possiblement el teu millor amic.

Així que, arribats a aquest moment, podem submergir el mòbil en alcohol i deixar-ho aquí un parell de minuts ja que l’alcohol arribarà als mateixos punts que ha arribat l’aigua. Recordem, sempre amb el telèfon apagat i amb la bateria retirada, tal com vam fer amb l’alcohol o la sílice. Després vam treure el telèfon de l’alcohol i esperem a que s’assequi completament. Fins que no hi hagi rastre d’olor a l’compost, en aquest moment s’haurà retirat completament sense deixar rastre.

Més Consells per salvar el mòbil

Per el bé del teu mòbil, oblida la calor

Molts dels consells que llegim sobre com salvar un telèfon mòbil d’una caiguda a l’aigua, o per quan l’aigua s’aboca sobre ells, tenen a veure amb aplicar calor. D’una manera o altra, es recomana assecar el telèfon amb un assecador per al cabell o fins i tot, i això no és cap broma, donar-li uns minuts de forn. El repetim, això no és cap broma.Los telèfons mòbils compten amb circuits electrònics sobre materials que busquen dissipar a l’màxim la calor.

Podem recordar fins i tot dels dissipadors dels processadors, o de la pasta tèrmica que s’usa més freqüentment en els ordinadors personals. Tot això té una explicació: l’electrònica funciona millor com més freds estan els circuits. I té una altra explicació: els metalls i peces de plàstic es fonen davant l’excés de calor.

Oblida la calor: ni facis servir assecadors, ni el col·loquis al costat de estufes ni, per descomptat, el metes al forn

Així que en cas que el teu mòbil es mulli poc, de forma moderada o molt, aléjalo de fonts de calor i no les utilitzis per assecar-lo. Molts dels seus circuits no responen amb alegria quan se’ls apliqui calor i es pot donar el cas que acabem amb telèfon inutilitzat per la nostra pròpia acció per salvar-lo. Res de calor. Ni assecadors, ni forns ni cap altra font de calor.

Com reparar mòbil mullat per aigua el 2020

El teu mòbil pot sobreviure si …… No s’ha produït cap curtcircuit a l’entrar en contacte la seva electrònica interna amb l’aigua, si no es produeix corrosió interna. I si els mètodes abans esmentats no funcionen, podem intentar l’últim truc in extremis: ficar el mòbil en una bossa hermètica al costat de boletes anti-humitat, amb les que són presents en moltes peces de roba quan les vam comprar. Com diem, l’últim recurs.

Potser el teu mòbil sigui submergible, però no ho submergeixis en cap cas.

Salvar un mòbil de l’aigua és difícil però no impossible, i sempre dependrà de fins a quin punt ha entrat l’aigua a l’interior de l’terminal. Com hem comentat tantes altres vegades, que un mòbil sigui “submergible” gràcies a les seves certificacions no vol dir res. Aquests segells es deterioren i l’aigua pot acabar amb qualsevol dispositiu eléctrico.Sea com sigui, millor tenir clar quins mètodes funcionen i fins a quin punt. Cap és infalible però hi ha alguns que són directament inútils, i fins perjudicials. Molt de compte amb què li fem a el telèfon quan ha patit danys per aigua, no sigui que empitjorem la situació més que solucionar-la. Un mòbil amb aigua pot salvar-se, sí, però amb molts peròs.

Vídeos de el proces de Mullat:

Així pots veure el procés de reparació d’un mòbil mullat.

 

Ja sabes ¿Cómo reparar móvil mojado por agua?, pues no pierdas tempo i vine a conèixer-nos. Segueix tota la info a Profesionalesdelmovil.com Com reparar mòbil mullat per aigua en 2020? Vine a Europa 3G, i t’ajudarem. TENS DUBTES? PREGUNTA AL NOSTRE EQUIP DE TÈCNICS SOBRE LA REPARACIÓ QUE VOLS FER. Consulta presupost

93 178 00 41